کد خبر 124701
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۸

مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: نمونه‌های دو بیمار کرمانشاهی که هفته پیش مظنون به ابتلا به تب کریمه کنگو بودند، به انستیتوی پاستور تهران ارسال شد و این مرکز بر رد تشخیص ابتلا به بیماری اذعان کرد.

به گزارش مشرق، دکتر حسین بیگلری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار كرد: تب کریمه کنگو بیماری حاد ویروسی خونریزی دهنده است که در دامها علائم قابل توجهی ندارد، اما انسانی که با دام یا کنه دام آلوده تماس پیدا کند به این بیماری مبتلا می‌شود.

دکتر بیگلری در خصوص نشانه‌های بیماری گفت: در صورت ابتلا به بیماری نشانه‌هایی از جمله تب و سردرد ناگهانی، خونریزی مخاط‌های بدن و در نهایت تب شدید بروز می‌کند که اگر درمان صورت نگیرد 20 تا 30 درصد خطر مرگ را به همراه خواهد داشت.

وی گفت: خطر تب کریمه با حجم ویروس وارد شده به بدن در ارتباط است و هر چه حجم ویروس ورودی به بدن بیشتر باشد، بیماری خطرناک‌تر می‌شود.

دکتر بیگری قصابها، چوپانها، سلاخها و مسئولان کشتارگاهها را از جمله گروههای در معرض خطر در رابطه با این بیماری عنوان کرد و افزود: گروههای پر خطر باید از وسایل حفاظتی مانند دستکش، کلاه، عینک، ماسک و گان استفاده کنند.

وی گفت: تماس با دام یا کنه دام بیماری را منتشر می‌کند، اما ما بیشتر نگران انتقال انسان به انسان هستیم، زیرا در صورت ابتلا انسان به این بیماری به راحتی خون و ترشحات بیمار باعث انتقال بیماری به اطرافیان می‌شود.

دکتر بیگلری تنها داروی موجود برای درمان بیماری را "ریباویرین" عنوان کرد و گفت: این دارو در داروخانه‌ها وجود ندارد و تنها در اختیار مجموعه بهداشتی دانشگاه قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس